We zitten in een bijzondere periode. Geen officiële hardloopwedstrijden waar we naar toe kunnen werken en waar we een prestatie kunnen leveren. Naast het aanbieden van trainingsschema’s willen wij jullie iets extra bieden. Wij hebben daarvoor een virtuele loop bedacht. En deze hebben we via de mail naar alle leden van Loopgroep Hoorn gestuurd.

We hebben drie routes uitgezet van circa 5 kilometer. Deze routes kun je één keer of meerdere keren achtereen lopen. De routes beginnen niet bij onze trainingslocatie maar op drie plaatsen, met parkeergelegenheid, verspreid in Hoorn. Wanneer het jullie uitkomt kunnen jullie deze route of routes Coronaproof (maximaal vier personen) lopen.

Wij hebben er een klein competitie element aan toegevoegd. De uitslagen kunnen jullie invullen op de site. Tevens kunnen jullie de uitslagen delen op de facebookpagina van de Loopgroep. Natuurlijk voorzien van een foto van je start, finish of anders. Indien je niet beschikt over facebook kun je naar het algemene adres je verhaaltje en je foto sturen. Prijzen zijn er voor bijvoorbeeld degene die de route(s) één, twee of driekeer hebben gelopen, de leukste foto, leukste anekdote en leukste quote.

Iedereen die zijn tijd ‘officieel’ voor 31 december 2020 heeft ingevuld op de website van ons dingt mee naar leuke prijzen.

Stuur vervolgens je leukste en origineelste foto en verhaal naar info@loopgroephoorn.nl of plaats je foto en verhaaltje op de facebookpagina van Loopgroep Hoorn.

Het leukste foto en origineelste verhaal daarbij gaan wij belonen met een club t-shirt en andere leuke en nuttige hardloopaccessoires/hulpmiddelen. Deze worden beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Runnersworld Hoorn (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd).