Sportmassage bij Loopgroep Hoorn

Jarenlang heeft Ruud Slippens bij de loopgroep massages verzorgd. Nu hij is gestopt heeft het bestuur gevraagd of wij, Rita Quist en Carin van Bockxmeer, dat zouden willen oppakken. Op deze manier kan de club iets extra’s aanbieden voor de leden, zodat zij goed in vorm blijven.
Wij waren gelijk enthousiast! Naast dat wij fanatieke hardlopers zijn, zijn wij ook gediplomeerde sportmasseurs.

Waarom sportmassage

Een sportmassage stimuleert de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage worden knopen uit je spieren gehaald en zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Daarom wordt er stevig gemasseerd. Dat voelt niet altijd even prettig aan. Denk dan maar dat je even door de zure appel heen moet bijten. Natuurlijk wordt er wel rekening gehouden met wat jij als sporter wilt.

Masseren op de club

Wij willen graag sportmassage’s verzorgen op de club. Om te kijken of er interesse is beginnen we met 2 dagen in de maand:
Eén keer op woensdagavond door Carin en één keer op zaterdagochtend door Rita.
Op het prikbord in de hal van ons clubhuis komt een intekenlijst te hangen met de datum en tijden. Wil je daarvoor al een sportmassage, neem dan even contact met ons persoonlijk op.

Tot slot nog even de kosten. Omdat wij het leuk vinden om dit voor de clubleden aan te bieden doen we dit voor een speciale prijs. Voor een massage van 30 minuten vragen wij € 15,- dit kan contant of digitaal betaald worden.

Wij hebben er veel zin in en hopen dat jullie gebruik zullen maken van onze diensten en jullie snel weer in het clubgebouw te kunnen treffen.