27 september 2003 was het weer zover:
De feestcomissie van de Loopgroep Hoorn organiseerde haar jaarlijkse feestavond.
De keuze was weer gevallen op een Themafeest met dit jaar als thema Country and Western.

De muziek werd verzorgd door Harry Gongrijp met zijn discotheek Herrie met Harrie, en er kwam een InLine Dancegroep uit Hoorn om een demonstratie te geven.
Deze demonstratie duurde ongeveer een kwartier, en na afloop gaven zij nog een workshop, zodat ook wij de beginselen van deze dans konden leren.Iedereen deed enthousiast mee.

De leden van de feestcomissie hadden de kantine helemaal in Countrystijl aangekleed, er stonden overal echte strobalen (met dank aan Jan), er hing paardentuig aan de muur en ook hingen er “wanted” posters van sommige Loopgroepers.
Sylvia en Carin hadden zelf slingers gemaakt van hoefijzers en Petra had haar creativiteit botgevierd op cactussen.
Ook hadden we hapjes gemaakt in Westernstijl met veel worst en vlees (met dank aan Willem), een heuse bonensalade (met dank aan Jos) en stond er overal Tacochips op tafel.
Bij aankomst werd iederen ‘gevangen’ genomen in een soort schandpaal en uiteraard op de foto genomen.
Sommigen waren helemaal verkleed in stijl, anderen hadden alleen een geruit overhemd aan of een cowboyhoed op.
Het was erg jammer dat er niet meer waren van de Loopgroep, van de ruim 100 leden waren er slechts 33 gekomen, met aanhang erbij kwam dat in totaal op ongeveer 55 mensen, maar ik geloof dat diegenen die er wel waren het erg leuk hebben gevonden en daar doe je het tenslotte voor.